دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده پرستاری

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
16 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/10/26 - 07:52
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گردهمایی روسا و معاونین آموزشی مراكز آموزشی درمانی و بیمارستانها توسط دانشكده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

گردهمایی روسا و معاونین آموزشی مرکز آموزشی درمانی شهید مدنی، شهید باهنر و کمالی و بیمارستانهای دکتر شریعتی و شهید رجایی>در سالن فارابی ستاد دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار گردید.

در این جلسه که توسط دانشکده پرستاری و مامایی برای حل مسائل دانشجویان در حیطه بالینی برگزار گردید، معاونت محترم آموزشی> و
همچنین معاونت محترم توسعه منابع دانشگاه نیز حضور داشتند.


به دنبال طرح مسائل دانشجویان در بخش های کارآموزی و کارورزی توسط ریاست دانشکده پرستاری و مامایی، معاونت محترم آموزشی نیز موضوعاتی در این زمینه مطرح فرمودند. سپس نمایندگان بیمارستانها اقدامات قابل اجرا جهت رفع مشکلات را بیان نمودند. با موافقت معاونت محترم توسعه دانشگاه جناب آقای دکتر پور رستمی مبلغی جهت تهیه امکانات به مراکز آموزشی تخصیص یافت.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 289193
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: