دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده پرستاری

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
13 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/10/26 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 17
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعال شدن سیستم ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان

سیستم ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان از تاریخ 5 دی 1400 لغایت 17 دی1400 فعال می باشد. لازم به ذکر است که شرط ورود دانشجویان به آزمون پایان ترم ، انجام ارزشیابی اساتید توسط دانشجو درسامانه هم آوا و دریافت کارت ورود به جلسه می باشد.

سیستم ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان از تاریخ 5 دی 1400 لغایت 17 دی1400 فعال می باشد.لازم به ذکر است که شرط ورود دانشجویان به آزمون پایان ترم ، انجام ارزشیابی اساتید توسط دانشجو درسامانه هم آوا و دریافت کارت ورود به جلسه می باشد.



درصورت بروز هرگونه مشکل در عدم رویت اسامی اساتید یا دروس مرتبط در ارزشیابی ، در اولویت اول با آموزش دانشکده( 9-34336007  داخلی : 356 یا  355) و در الویت بعدی با مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه (شماره 34980983)تماس حاصل فرمائید.



نحوه ارزشیابی : ورود به سایت دانشگاه علوم پزشکی البرز یا دانشکده پرستاری



 سامانه هم آوا         ورود به سیستم           نوع کاربری :دانشجو         کد کاربری : شماره دانشجویی            رمز عبور : شماره شناسنامه یا کد ملی           ارزشیابی


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 291067
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: