دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده پرستاری

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
10 شهریور 1405 English
bg
  • 1403/11/01 - 13:17
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس دانشگاه: اعتبار خوبی برای پروژه مرکز سوختگی استان تخصیص یافت

به گزارش روابط عمومی ، روز یکشنبه، 30 دی ماه  ، دکتر صیادی، رئیس دانشگاه به همراه مدیر امور مالی ، مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه ، مدیر دفتر فنی در محل دانشگاه با نمایندگان مدیریت مشارکت های اجتماعی  شرکت نفت دیدار و گفتگو کرد. 

رئیس دانشگاه در حاشیه این نشست گفت : این دیدار با هدف از سر گیری و تکمیل مرکز سوختگی استان در بیمارستان امام علی (ع) با همکاری و حمایت مالی بخش مشارکت های اجتماعی شرکت نفت انجام شد و اقدامات  و همکاری های لازم  جهت جذب اعتبار 80 میلیارد تومان برای این پروژه در حال انجام است .

وی ابراز امیدواری کرد : پروژه ای که نزدیک هشت سال نیمه کاره مانده است ساخت آن به زودی  تا پایان سال جاری از سر گرفته شود.  

گفتنی است اعتبارات در نظر گرفته شده از محل مسئولیت های اجتماعی شرکت نفت که در پروژه های عام المنفعه هزینه می گردد؛ و در راستای مصوبات دور دوم سفر ریاست شهید جمهور و تصویب شورای برنامه ریزی استان اعتباراتی جهت  بخش سوختگی مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) پیش بینی شد.

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 338269
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: