لینک عکس دار

تقویم

<>
شيدسچپج
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

لینک های ویژه

اهداف:
  1. کاهش شیوع سوء تغذیه در گروه های آسیب پذیر (کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان, بیماران بستری(
  1. کاهش شیوع اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف
  1. کاهش شیوع  کمبود ریزمغذی های شایع (ید، آهن، روی، ویتامین A و ویتامین D )در گروه های مختلف سنی
  1. کاهش میانگین دریافت روزانه چربی و روغن در خانوارها  
  1. کاهش میانگین دریافت روزانه نمک درخانوارها
  1. کاهش میانگین دریافت روزانه شکردرخانوارها
  1. ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای گروه های هدف
  1. افزایش میانگین دریافت روزانه میوه ها، سبزی ها، شیر و لبنیات در خانواده ها
شرح وظایف:
  1. تهیه وتنظیم برنامه عملیاتی به صورت سالانه ونظارت بر نحوه اجرای برنامه
  1. اصلاح الگوی تغذیه گروه های سنی مختلف شامل: مادران (پیش از بارداری، بارداری، شیردهی) ،کودکان (پیشگیری از کم وزنی، اضافه وزن، کوتاه قدی، لاغری و چاقی) ،نوجوانان ، میانسالان ، سالمندان. از طریق آموزش وارتقاء فرهنگ وسواد تغذیه ای .
  1. جلب حمایتهای درون و برون بخشی (ادارات مختلف مانند فرمانداری،شهرداری،بخشداری، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی و ...)به منظور هم راستا کردن فعالیتها وتجمیع منابع
  1. تلاش جهت دستیابی به سلامت بیشتر دانش آموزان با همکاری واحد بهداشت مدارس ازطریق آموزش به متصدیان بوفه های مدارس ،برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه دانش آموزان ،معلمان ،اولیاء و...،اجرای برنامه های مکمل یاری درمدارس ،تهیه وتوزیع مطالب آموزشی ،پوستر،پمفلت
  1. مدیریت برنامه های تغذیه ای درراستای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر (NCD)،حساس سازی مراقبین سلامت درجهت غربالگری وشناسایی بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر وارجاع به کارشناسان تغذیه
  1. همکاری در ارتقاء سطح سواد تغذیه ای اصناف 
  1. همکاری دربهبود کیفیت نان ازطریق آموزش اصناف وبا همکاری بهداشت محیط
  1. تلاش در جهت افزایش فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه وعموم مردم وحساس سازی درخصوص خودمراقبتی تغذیه ای با همکاری واحد آموزش سلامت (از طریق آموزش های تغذیه)، مقالات و بروشورهای آموزشی
  1. برگزاری بسیج آموزش همگانی تغذیه در سطح شهرستان به صورت سالانه
  1. اجرای برنامه پیشگیری ازاختلالات ناشی از کمبود ید شامل تشکیل کمیته های درون وبرون بخشی IDD و سنجش سالانه میزان یددریافتی دانش آموزان
  1. تهیه گزارش وتحلیل شاخص ها وارسال به کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت جهت پیش بینی مداخلات  
  1. نظارت بر اجرای برنامه های مداخله ای جهت حمایت از گروههای آسیب پذیر ازطریق اجرای برنامه های حمایتی نظیربرنامه بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5سال ،حمایت ازمادران بارداروشیرده نیازمند باهمکاری بنیاد علوی ،اجرای برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستامهدها با همکاری  اداره بهزیستی در سطح شهرستان
  1. اجرای برنامه های مداخله ای به منظور پیشگیری از کمبود ریزمغذی ها (آهن، ید، ویتامین  A،D، کلسیم، روی و ... ) از طریق اجرای  مکمل یاری در پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت( به مادران باردار، کودکان زیر 2 سال، جوانان، میانسالان و سالمندان)، مدارس (آهن یاری هفتگی تا 16 هفته متوالی ، مکملیاری با ویتامین D ، پایش ید ادراری دانش آموزان)، غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، یددار کردن نمک
  1. مدیریت برنامه های تغذیه ای شهرستان در شرایط بحران
  1. توانمند سازی کارشناسان تغذیه
  1. پایش و نظارت بر عملکرد کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت
 

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه : خانم معصومه موسوی هاشمی

مدرک تحصیلی : کارشناس تغذیه

شماره تماس : 45385001 داخلی 228

آدرس الکترونیک:Masoumeh.musavi@yahoo.com

آدرس پستی: نظرآباد-بلوار آیت الله خامنه ای-جنب شهرک فرهنگیان-مرکز بهداشت شهرستان نظرآباد



لیست کارشناسان بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان (مشاهده)
مناسبت های تغذیه ای(مشاهده)

 
بيشتر
سه‌شنبه 28 خرداد 1398   05:55:16

گالری تصاویر

اخبار