لینک عکس دار

<>
شيدسچپج

لینک های ویژه

اهم فعالیت های انجام شده در واحد دارویی این شبکه شامل:

1-  انجام بازدیدهای مکرر و پیوسته از داروخانه های سطح شهرستان به شکلی که هر یک در فواصل زمانی حداکثر 3 ماهه مجدد بازدید شود.

2-  برگزاری کلاس آموزشی برای مربیان باشگاهها، متصدیان عطاری ها در جهت ارتقاء سطح آگاهی آنها و جلوگیری از عرضه و فروش مکمل های ورزشی و داروها و لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز به دلیل عوارض عدیده ای که این محصولات  دارند.

3-  هماهنگی جهت توزیع شیرخشک کوپنی و داروی ریتالین و داروی بیماران MS در سطح داروخانه های سطح شهرستان و داروهای بیماران صعب العلاج در داروخانه بیمارستان.

4-  انجام بازدید مشترک از عطاریها و فروشگاههای لوازم ورزشی و داروخانه های تحت پوشش با کارشناسان سازمان تعزیرات حکومتی ، نیروی انتظامی ، مجامع امور صنفی ،سازمان ورزش و جوانان و سازمان صنعت ، معدن و تجارت.

5-   انجام بازدید از مراکز ترک اعتیاد به شکلی که هر یک در فواصل زمانی حداکثر 3 ماهه مجدد بازدید شود.

6-  پیگیری شکایات عرضه شده به واحد دارویی از مراکز ذیربط.

7-  تهیه پمفلت ، پاورپوینت و برگزاری کلاس های آموزشی و توجیهی لازم در مناسبات مختلف با گروه های هدف متعدد.

8-   جلوگیری از فروش اقلام دارویی، مکمل ها وآرایشی و بهداشتی فاقد برچسب اصالت و سلامت در داروخانه ها، عطاری ها و فروشگاههای لوازم ورزشی و باشگاهها به منظور مبارزه با قاچاق کالا.

9-    دریافت مدارک مورد نیاز جهت معرفی مسئول فنی ، معرفی قائم مقام و تمدید تاریخ اعتبار پروانه مسئول فنی داروخانه و ارسال آنها به معاونت غذا و داروی دانشگاه.

کارشناسان واحد

مدرک تحصیلی