دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده پرستاری

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
07 شهریور 1405 English
bg
  • 1404/07/27 - 16:47
  • - تعداد بازدید: 63
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ثبت نام و مراسم استقبال از دانشجویان نوورود دانشکده پرستاری و فوریت‌های پزشکی سال ۱۴۰۴

 

در روز شنبه مورخ ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴، ثبت نام و مراسم استقبال از دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی پرستاری و فوریت‌های پزشکی در دانشکده برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس دانشکده، معاونین دانشکده، مدیران گروه های آموزشی ،سایر مسئولین دانشکده، رئیس اداره مشاوره دانشگاه، کارشناس اداره مشاوره دانشکده، نمایندگان کمیته‌های توسعه آموزش دانشجویی، کمیته تحقیقات دانشجویی، انجمن های علمی و بسیج دانشجویی و گروه منتظران صالح همراه بود.

 دکتر فیروز آبادی رئیس دانشکده ضمن عرض خوش‌آمدگویی به دانشجویان نوورود و والدینشان، بر اهمیت نقش پرستاران و کارشناسان فوریت‌های پزشکی در نظام سلامت کشور تاکید کردند و به معرفی ساختار کلی دانشکده و برنامه های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی و مشاوره ای پرداختند. 

در ادامه، رئیس اداره مشاوره دانشگاه به ارائه توضیحاتی درباره خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی ارائه شده توسط دانشگاه پرداختند و از دانشجویان و والدین خواستند تا در صورت نیاز از این خدمات بهره‌مند شوند.

نمایندگان کمیته‌های توسعه آموزش دانشجویی، کمیته تحقیقات دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی و بسیج دانشجویی و گروه منتظران صالح(ع) با برپایی غرفه‌ها ی جداگانه به معرفی فعالیت‌ها و برنامه‌های خود پرداختند و از دانشجویان دعوت کردند تا در این کمیته‌ها مشارکت فعال داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 345113
کلمات کلیدی
محمد  شلالی (روابط عمومی)
خبرنگار

محمد شلالی (روابط عمومی)

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: