۱۳۹۹/۰۶/۲۶
پیام تبریك ریاست دانشكده پرستاری به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس و روز ملی فوریت های پزشكی115
سرکار خانم دکتر لطفی طی پیامی بیست و پنجمین سالروز تاسیس اورژانس 115و روز ملی فوریتهای پزشکی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت

در چهل و پنجمین سالگرد تاسیس اورژانس ۱۱۵، قدردان زحمات عزیزانی هستیم که با تلاش بی حد، خالصانه و بدون توقع، شب و روز در سرما و گرما، زندگی ارزشمندشان را وقف سلامت مردم کرده اند. همکاران عزیزم در اورژانس البرز که در دوران بحرانی مبارزه با ویروس کرونا، جزء اولین کسانی بودند که به دل خطر زدند و بر بالین مصدومان و آسیب دیدگان حاضر شدند.

تلاش برای حفظ حیات همنوعان، نشان از همت والا و جایگاه رفیع پرسنل اورژانس و فوریت های پزشکی دارد که با مهارت های فنی و اخلاقی خود به مصدومان و نیازمندان دریافت خدمات درمانی، جان دوباره می بخشند.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، سپیدپوشان فوریت های پزشکی، این روز را به تمامی کارکنان تلاشگر، اعضا محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز گروه فوریت های پزشکی و  همکاران اورژانس 115 استان البرز تبریک و تهنیت  عرض می نمایم.

دکتر راضیه لطفی- ریاست دانشکده پرستاری و فوریت های پزشکی