يکشنبه, 22 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
نشست مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی البرز با دبیران انجمن های علمی دانشجویی
نشست دبیران انجمن های علمی دانشجویی با مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرزبه منظور برنامه‏ ریزی برای دانشجویان جهت انجام فعالیت‏های فوق برنامه علمی در دانشگاه و پیگیری اهداف تشکیل انجمن‏ های علمی دانشجویی،حمایت وگسترش کمی وکیفی و ایجاد هماهنگی ‏های لازم میان آنهابرگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وخبری مفدا البرز،نشست دبیران انجمن های علمی دانشجویی با مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرزبه منظور برنامه‏ ریزی برای دانشجویان جهت انجام فعالیت‏های فوق برنامه علمی در دانشگاه و پیگیری اهداف تشکیل انجمن ‏های علمی دانشجویی،حمایت وگسترش کمی وکیفی و ایجاد هماهنگی ‏های لازم میان آنها روز دوشنبه ۳ تیرماه ۹۹ در سالن اجتماعات معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر سید علی اصغر میر خلیلی مدیر فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه،خانم شیری کارشناس فرهنگی (مسئول انجمن های علمی)معاونت دانشجویی و فرهنگی،سروش بهرامی دبیر انجمن علمی سلولهای بنیادی دانشکده پزشکی،عرفان بصیرت دبیر انجمن سرطان دانشکده پزشکی، مائده موسوی پور دبیر انجمن پرستاری برگزار شد.

دکتر میر خلیلی درابتدای این نشست ضمن خوشامدگی به نمایندگان انجمن ها به معرفی سوابق علمی در زمینه فرهنگی پرداخت وافزود: انجمن ‏های علمی دانشجویی تشکل هایی هستند که با حضور خود جوش دانشجویان مشتاق و کنجکاو و با هدف ارتقای سطح علمی خود و جامعه شکل می گیرند.

در این جلسه مطالبات ودغدغه های دبیران انجمن مورد بررسی قرارگرفت و مدیر فرهنگی ضمن تبادل نظر بین دبیران خاطر نشان کرددر خواست های دبیران برای هر چه بهتر شدن روند فعالیت های انجمن ها پیگیری خواهد شد.

در پایان جلسه مقرر گردید موضوع ثبت لوگوی انجمن ها،مشخص شدن فرآیند صندوق ذخیره مالی انجمن ها توسط معاونت دانشجویی وفرهنگی وبا همفکری وهمکاری دانشجویان پیگیری شود.