يکشنبه, 22 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی البرز از خوابگاه دخترانه سارا به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر
به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر معاون دانشجویی و فرهنگی به همراه جمعی از همکاران حوزه فرهنگی با حضور در جمع دانشجویان خوابگاه دخترانه سارا، این روز را به آنها تبریک گفته و در یک فضای صمیمی به حرف دانشجویان گوش فرا دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری مفدا البرز، این بازدید مقارن با روز دختر، دهه کرامت، ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها از خوابگاه دخترانه سارا روز سه شنبه 3 تیرماه 99 با هدف بررسی وضعیت و برنامه های خوابگاه ضمن حضور صمیمی در جمع دانشجویان و شنیدن حرف دل و نقطه نظرات و پیشنهادات دانشجویان انجام شد.

دکتر سمیه دهقان معاون دانشجویی و فرهنگی به همراه جمعی از همکاران حوزه فرهنگی با حضور در جمع دانشجویان خوابگاه این روز را به آنها تبریک گفته و در یک فضای صمیمی به حرف های دانشجویان گوش فرا دادند.

گفتنی است در این بازدید مسایقه فرهنگی بین دانشجویان خوابگاه برگزار شد که به تمامی شرکت کنندگان این مسابقه هدایایی اهداء شد و همچنین از تمامی ناظمه های خوابگاه سارا تقدیر به عمل آمد.